15 januari 2018, Regio - RTV Slogo (Stichting Lokale Omroep Goeree-Overflakkee) is deze week gestart met een nieuwe reeks afleveringen van het populaire televisieprogramma 'Blik op Goeree-Overflakkee'. Al jaren is het programma, waarin de camera-auto over ons mooie eiland rijdt, wekelijks te zien op de lokale televisie van RTV Slogo. Vanaf heden is er een nieuwe reeks van maar liefst 11 afleveringen te zien, waarin je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbij ziet komen. Én er is een spel-element toegevoegd. Lees hieronder meer en speel mee met 'Blik op Goeree-Overflakkee'!

Spelelement

Aan de nieuwe reeks afleveringen is een spelelement toegevoegd: De oplettende kijker zal opmerken dat er in elke uitzending één of meer letters verstopt zitten in de beelden. Het is dus aan jou om de letters te verzamelen. In totaal kunnen er in de 11 afleveringen maximaal 17 letters worden verzameld. Deze letters vormen een woord waarmee je als kijker een mooie prijs kan winnen. Als je de oplossing weet, stuur die dan naar via deze link in een mail naar de redactie van RTV Slogo en win een mooie prijs!

Ook op YouTube en Facebook

Natuurlijk hoef je tegenwoordig niet meer per se voor de televisie te gaan zitten als je de nieuwe afleveringen van het programma 'Blik op Goeree-Overflakkee' wil zien. Alle aflevering kan je vanaf het nieuwe jaar ook via het Youtube-kanaal en de Facebook pagina van RTV Slogo bekijken. Vanaf januari worden de nieuwe afleveringen wekelijks geüpload zodat je on demand, wanneer het jou uitkomt, de nieuwe aflevering kan bekijken.

Uitzendkanalen RTV Slogo televisie

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331.

KPN/Telfort/XS4ALL: Kanaal 1371.

TV Analoog: 67+.

Bekijk de lokale televisie HIER online.

Op Facebook zie t u RTV Slogo via deze link en op YouTube via deze link.