Goeree-Overflakkee - RTV Slogo start in januari 2018 met een nieuwe reeks afleveringen van het populaire programma 'Blik op Goeree-Overflakkee'. Al jaren is het programma, waarin de auto met camera dwars door ons mooie eiland rijdt, wekelijks te zien op RTV Slogo. Vanaf januari 2018 is er een nieuwe reeks van 11 afleveringen te zien waarin je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbij ziet komen. Én er is een spelelement toegevoegd. Lees hieronder meer en doe mee!

Spelelement

Aan de nieuwe reeks afleveringen is een spelelement toegevoegd: De oplettende kijker zal opmerken dat er in elke uitzending één of meer letters verstopt zitten in de beelden. Het is dus aan jou om de letters te verzamelen. In totaal kunnen er in de 11 afleveringen maximaal 17 letters worden verzameld. Deze letters vormen een woord waarmee je als kijker een mooie prijs kan winnen. Als je de oplossing weet, stuur die dan naar via deze link in een mail naar de redactie van RTV Slogo en win een mooie prijs!

Ook op YouTube en Facebook

Natuurlijk hoef je tegenwoordig niet meer per se voor de televisie te gaan zitten als je de nieuwe afleveringen van het programma 'Blik op Goeree-Overflakkee' wil zien. Alle aflevering kan je vanaf het nieuwe jaar ook via het Youtube-kanaal en de Facebook pagina van RTV Slogo bekijken. Vanaf januari worden de nieuwe afleveringen wekelijks geüpload zodat je on demand, wanneer het jou uitkomt, de nieuwe aflevering kan bekijken.

Uitzendkanalen RTV Slogo televisie

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331.

KPN/Telfort/XS4ALL: Kanaal 1371.

TV Analoog: 67+.

Op Facebook zie t u RTV Slogo via deze link en op YouTube via deze link.