Ouddorp - Op zondag 5 november 2017 worden er wandelingen en een excursie vanuit Ouddorp georganiseerd. In samenwerking met ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, TOP-routenetwerken en VVV Goeree-Overflakkee, organiseert HansHartmann wandelingen en een excursie vanuit ‘De Houten Kaap’, aan de Westerweg bij parkeerterrein Westerduinpad, in Ouddorp. Lees hieronder meer

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 5 november tussen 10:30 en 15:00 uur starten op het plein bij SPAR en Strandgaper. Parkeren kan 100m verderop op een groot parkeerterrein.

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 11 en 15 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. een natuurgids van IVN Goeree Overflakkee. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/ of de excursie kost € 2,00 en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar. De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs Kleistee, Grevelingen, Westduinen en Noordzee. Hierbij is eveneens zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het ‘Wandelroutenetwerk Goeree-Overflakkee’ biedt.

Bereikbaarheid startpunt

Vanaf de N57 afslag (rotonde) Ouddorp/stranden. Weg (Oosterweg – u passeert een rotonde) rechtdoor blijven volgen richting stranden. Na 2,3 km aan het einde linksaf slaan (Vrijheidsweg). Eerste rotonde rechtdoor, tweede rotonde (met strandstoel) rechtsaf richting Strand / Westerduinpad.

Meer informatie krijgt u zondag 5 november bij het startpunt. U kunt ook contact opnemen met VVV Goeree-Overflakkee, tel 0187-681789 of via de mail met Hans Hartmann44.