Middelharnis - Op D.V. zaterdag 2 september 2017 wordt weer de jaarmarkt gehouden rondom de Rehobothkerk aan de Olympiaweg (naast het politiebureau en bij De Staver) te Sommelsdijk. De markt begint om 09:00 uur en eindigt 15:00 uur. Er zijn ook dit jaar weer meer dan 60 activiteiten, die er voor zorgen dat er voor jong en oud iets te beleven is. "Afwisseling genoeg om met het hele gezin gezellig onze markt te komen bezoeken én gezellig een hapje te blijven eten. Er zijn veel lokale producten te verkrijgen." Lees hieronder meer.

Organisatie: "Natuurlijk is er ook dit jaar weer een grote rommelmarkt van meer dan 15 kramen en een grote grondmarkt waar iedereen al snuffelend wel iets kan vinden van speelgoed tot 2-zitsbank en van oma’s servies tot streekroman.

Voor de inwendige mens kan men terecht bij de oliebollen-, patat-, diverse snacks- en of viskraam met vers gebakken vis, Haring, Lekkerbekjes en Kibbeling. De Platvis wordt ook dit jaar weer geschonken door de Goereese en Ouddorpse vissers; waarvoor hartelijk dank! Om uw dorst te lessen is er de mogelijkheid koffie, thee of limonade te kopen aangevuld met lekkere gebakken cake, Kruudplaetjes , appelflappen of heerlijke Belgische wafels. Er kunnen ook boodschappen worden gedaan zoals kaas, eieren en versproducten van Kaasboerderij De Westplaat, fruit en groente van Plus Supermarkt, heerlijk brood en banket van Bakkerij Van Harberden, planten en bloemen en ook de wijnliefhebber kan bij ons ook zijn hart ophalen. Daarnaast zijn er kramen met kinderkleding, Beenmode voor het hele gezin, Myjewels juwelen kraam, mode accessoires ed.. Voor kinderen is er natuurlijk het springkussen, grabbelen en enveloppen trekken. Kortom, ook dit jaar is het aanbod weer zeer gevarieerd met voor ieder wat wils. Wij hopen u allen zaterdag 2 september weer te ontmoeten op de jaarmarkt!"