Goeree-Overflakkee - Het beste vakantiehuis van Nederland staat in het Zuid-Hollandse Goedereede op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. Dat is één van de uitkomsten van de Belvilla Awards, die dit jaar voor de zevende keer zijn uitgereikt. Uit ruim 22.000 vakantiehuizen zijn 77 toppers beloond, waarvan tien in Nederland. De winnaars onderscheiden zich met een totaalbeleving, die praktische elementen ver overstijgt. De prijs voor de Beste Belvilla van Nederland gaat naar vakantiehuis Lac du Sud in Goedereede. Met een 9,6 op 55 gastbeoordelingen is dit monumentale vakantiehuis in het monumentale stadje op Goeree-Overflakkee met recht een topper. Lees hieronder verder.

Naast de enthousiaste gasten, ervaren ook de eigenaren de vakantieverhuur als zeer positief: “Onze gasten voelen kennelijk aan dat ons huis onze trots is. Bij de restauratie hebben we hier onze ziel en zaligheid in gestoken en onze gasten zijn nét zo zuinig op ons huis als wij dat zelf zijn. We hadden van tevoren niet kunnen bedenken dat we er zelf zoveel plezier aan zouden beleven om ze in de watten te leggen.” Leuk weetje: met een voorgevel van nog geen drie meter is dit het smalste vakantiehuis dat Belvilla verhuurt.

Alle vakantiehuizen zijn beoordeeld op de gastervaringen, de huispresentatie, de populariteit van het vakantiehuis en het aantal gastbeoordelingen. Naast de bestaande Beste Belvilla Awards en de Rising Stars zijn dit jaar twee awards toegevoegd: de Beste Host Award en de Beste Vakantieparken Award. In Nederland zijn tien awards uitgereikt. De vakantiehuizen van de hoofdprijswinnaars staan in Zuid-Holland, Overijssel, Zeeland en Noord-Holland.

image