• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Moedige Moeders werken samen met !k-Fullness

Gepubliceerd: Dinsdag 05 september 2017 om 11:13

Moedige Moeders werken samen met !k-Fullness

Plaats: Middelharnis
Datum: Maandag 20 november 2017 19:30 uur


Goeree-Overflakkee - "Wij, als 'Moedige Moeders Goeree-Overflakkee', zijn allen ervaringsdeskundigen: in onze gezinnen is een kind (ex)verslaafd of gebruikt(e) veel alcohol en/of drugs. Wij willen betrokken zijn als moeders om het gebruik van verslavende middelen op Goeree-Overflakkee drastisch terug te dringen. We willen niet langer lijdzaam toe zien, maar aan de slag gaan om het overmatige gebruik, met risico op verslaving, onder de jeugd van Goeree-Overflakkee aan te pakken op iedere mogelijke manier." Moedige Moeders Goeree-Overflakkee is een samenwerking aangegaan met Arina de Groot van !k-Fullness. "Arina neemt ons mee in een workshop die "anders is dan anders" en waarin de drama-driehoek centraal zal staan. Zij gaat de maandelijkse inloopavonden begeleiden en is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving."Een uitdaging dus en een ieder is welkom deze bemoedigende (gratis) avonden te bezoeken. De eerstvolgende inloopavond is op maandag 20 november 2017 van 19:30 tot 21:30 uur. Lees hieronder verder.

Voor wie zijn de inloopavonden bedoeld?

  • Voor iedereen die te maken heeft met afhankelijkheid, verslaving, gebruikers problematiek maar zeker ook voor ouders die het moeilijk vinden met hun puber om te gaan en goede handvatten kunnen gebruiken om te voorkomen dat zij in de problemen komen.
  • Dus: voor partner/ouders/kinderen (16+), familie/vrienden/collega's enz.
  • Wanneer je durft te kiezen voor jezelf en voor je naaste
  • Wanneer je niet meer weet wat je kunt doen en wel wat ondersteuning kunt gebruiken
  • Wanneer je je afvraagt: hoe ik om met mijn verslaafde dierbare?

De 1e inloopavond is op maandag 18 september van 19.30 tot 21.30, deze wordt gehouden in het JAC-centrum aan Molenweg 28 te Middelharnis. De toegang is geheel gratis. De volgende inloopavonden zullen zijn op maandagen: 20 november en 18 december. "Bij voldoende belangstelling zullen we graag doorgaan in 2018."

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Moedige Moeders GO of op de website van !k-Fullness.

Moedige Moeders werken samen met !k-Fullness