12 januari 2018, Ouddorp - Na 2 weken vakantie ongetraind met de bar slechte laatste set van 2017 nog in het achterhoofd, begon het jaar voor volleybalvereniging de Kriekel uit Ouddorp, met de wedstrijd tegen koploper Spivo. "Een mooie gelegenheid voor een frisse start." Lees hieronder een verslag door één van de leden.

"Spivo startte sterk in de eerste set en nam een ruime voorsprong. Na een tussenstand van 13-19 voor Spivo kwam de Kriekel toch weer op gelijke hoogte. Het werd een echte triller want beide teams wisten de set lang niet te beslissen maar tenslotte maakte Eline Kruize het laatste punt en won Kriekel met 29-27. Ook de tweede set was weer erg spannend maar hier wist de Kriekel de set zonder overwerk nipt met 25-23 te winnen dankzij het laatste door Anne Breen gemaakte punt. In de derde set zakte de Kriekel wat in en liep een enorme achterstand op van ongeveer 15 punten. Het leek een onmogelijke opgave om bij een tussenstand van 10-23 terug te komen, maar toch lukte het Kriekel om tegen een steeds nerveuzere tegenstander nog dichtbij te komen. Spivo won de set met 22-25. De vierde set werd met 25-9 ruim gewonnen tegen een moegespeeld Spivo. Een mooie 3-1 winst voor de Kriekel."