Ouddorp - Donderdagavond 7 december 2017 speelden de dames van volleybalvereniging de Kriekel een uitwedstrijd tegen RVC Libanon '50 2 in Rotterdam. De teams waren aan elkaar gewaagd. Lees hieronder een kort verslag door één van de aanwezigen.

"Het ging in de eerste set gelijk op. Helaas raakte de duim van Mandy geblesseerd. Ze kon onmogelijk verder spelen, dit zorgde voor onrust bij het team, want er waren geen reserve spelers. De Kriekel verloor de set met 19-25. RVC Libanon was zo sportief om ook met vijf dames verder te spelen. Zij hadden een speelster, die zich niet fit voelde.

De tweede en derde set werd er hard gewerkt. De setuppers Jeanette en Simone prikten mooie ballen op de open plaatsen in het veld. Ook werden er punten gescoord met de harde service van zowel Gerie als Jacobien. De sets werden overtuigend gewonnen met 25-17 en 25-16. De laatste set werd het nog even kritiek voor de Kriekel. De dames namen geen genoegen met een gelijkspel en bleven strijden voor de punten. Ilona sloeg de bal meerdere malen keurig achter het blok. De set werd op het nippertje gewonnen door de Kriekel met 27-25. De Kriekel dames waren trots op de 3-1 winst!"