Ouddorp - Op woensdagavond 22 november 2017 speelde de Kriekel thuis in Ouddorp tegen Move4you. Het zou een spannende wedstrijd worden omdat het puntenaantal van de beide teams (nog) gelijk stond. Met Wim van Wensveen deze keer als setupper was er veel rust in het spel. Hierdoor kwamen er uit prachtige setups mooie aanvallen voort. Lees hieronder een verslag door één van de leden.

"De eerste set werd gewonnen met 25-18. Coach Dennis Zwarts hield de spelers bij de les vanaf de bank. Verliezen was geen optie deze avond! En winnen met 3-1 ook niet overigens .In de tweede set werd gemakkelijk gewonnen met 25-12. Martijn Dijkgraaf met bekeken balletjes en mooie services. In de derde set harde aanvallen van Martin WItte, Anne Breen, Eline Kruize en Maarten van Diggelen. En een winst van 25-17. De vierde set begon zeer matig en kwam de Kriekel op achterstand. Gelukkig werd de rust herpakt en werd deze set op het nippertje gewonnen met 25-23. De Kriekel staat nu aan kop en hoopt daar te blijven. De volgende wedstrijd thuis is op woensdag 6 december. U kunt aanmoedigen vanaf de tribune van de Dorpstienden!"