Goeree-Overflakkee - De ambitie van Stichting SRGO is om door het optimaal exploiteren van accommodaties, het stimuleren van sport en bewegen en door de lokale kennispartner te zijn, een gezonde leefstijl te bevorderen, (sport-)talent ruimte te geven, sociale ontmoeting mogelijk te maken en de leefbaarheid op het eiland te bevorderen. Het bestuur van de Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) zoekt in verband met vervanging van het bestuur, een nieuw bestuurslid. Bekijk de vacature hieronder.

BESTUURSLID SRGO m/v
De stichting SRGO beschikt over een professionele organisatie die wordt aangestuurd door de directeur. Het bestuur handelt volgens de vastgestelde Governance-code.
Het profiel van een Bestuurslid:

• Formuleert- en houdt toezicht op de uitvoering van de beleidsuitgangspunten en weet hierbij de juiste vragen te stellen;

• Is betrokken bij de samenleving van Goeree-Overflakkee;

• Is bereid en in staat om de organisatie naar buiten toe te vertegenwoordigen;

• Als pré woonachtig in de kop van het eiland (Westflakkee).

Algemene vereisten voor bestuurder:

• Bezit algemeen bestuurlijke kwaliteiten, heeft ervaring als bestuurder;

• Is een teamspeler en wil het bestuur ook als een team zien;

• Weet wat er in de samenleving speelt en vertaalt dat naar algemene beleids uitgangspunten;

• Heeft affiniteit met sport en bewegen en kennis van professionele organisaties;

• Kan functioneren op strategisch niveau, kan missie en doelen bepalen.

Voor de functie van bestuurder geldt een jaarlijkse vaste vergoeding. Naast circa tien vergaderingen per jaar, zijn er diverse bijeenkomsten en contactmomenten.

Nadere informatie en reactie

Indien u nadere informatie wenst kun u contact opnemen met de directeur, de heer Lesly Wolters (tel. 06 - 11 34 60 75) of de voorzitter van het bestuur, de heer mr. Henri Vogel.

Uw reactie kunt u per email richten aan: Henri@sr-go.nl. De selectie van de nieuwe bestuurder zal plaatsvinden aan de hand van gesprekken met enkele zittende bestuursleden. Op voordracht van deze commissie neemt het bestuur het besluit tot benoeming.

Dit is een betaalde vacature. Ook goed, veel en voordelig gezien worden op en rond Goeree-Overflakkee? Stuur een mailtje naar info@koolemediaservice.nl