16 november 2017, Middelharnis - Afgelopen zondag om half 2 traden de heren van Hockey Club Goeree-Overflakkee in regenachtig weer aan tegen Leonidas. De heren begonnen goed aan de wedstrijd en creëerden al vroeg enkele kansen. De verdediging van de ploeg uit Rotterdam wist deze echter te pareren. Lees hieronder verder.

HCGO: "De eerste strafcorner in de wedstrijd was voor Leonidas. Keeper Bas Groenewegen pareerde de eerste twee schoten op doel uit deze strafcorner. De bal kwam daarna alsnog bij een aanvaller van Leonidas terecht, die de rebound ditmaal benutte. 0-1. Na het tegendoelpunt wist HCGO nog enkele malen gevaarlijk te zijn in de cirkel van de tegenpartij maar dit leidde niet tot een doelpunt.
Ook in de tweede helft ging het spel beide kanten op. Tot echte doelpogingen kwam het geruime tijd aan beide kanten niet. Leonidas oefende veel druk uit op de spelers van HCGO. Halverwege de tweede helft leidde dat tot een interceptie van een Leonidasspeler dicht bij het Flakkeese goal, waaruit de 0-2 volgde. HCGO herpakte zichzelf hierna en creëerde wederom kansen. Henk Kievit wist nog een doelpunt te maken uit een strafcorner. 1-2. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd volgde een slotoffensief van HCGO om de gelijkmaker te maken. Dit resulteerde nog in een strafcorner enkele minuten voor het fluitsignaal. Deze werd echter niet benut. De eindstand bleef steken op 1-2.
Volgende week hebben de heren de kans zich te herpakken tegen Groen-Geel heren 12. Ook deze wedstrijd wordt op de Pallandt gespeeld. Om 13.00 uur zal het eerste fluitsignaal klinken."