Ouddorp - Een sterke tegenstander, te weten Volley Zuid 2 kwam woensdag 15 november 2017 naar Ouddorp om het op te nemen tegen het volleybal mixteam van de Kriekel. Volley Zuid had al de voorgaande wedstrijden gewonnen, de Kriekel was nog ongeslagen in de vorige 4 wedstrijden met 3 gelijke spelen en 1 overwinning. Lees hieronder een verslag door één va de leden van Kriekel.

"In de eerste set kwam mede door een sterke servicebeurt van Volley Zuid de Kriekel op een ruime achterstand, maar kwam toch langzaam maar zeker weer terug in de wedstrijd. Het was alleen net niet voldoende want Volley Zuid won nipt met 23-25. In de tweede set was de Kriekel beduidend beter op dreef en stond zelfs 13 punten voor. Even kwam Volley Zuid nog terug in de wedstrijd, maar de Kriekel gaf het niet meer weg en won met 25-16. In de derde set ging het redelijk gelijk op, maar kwam de Kriekel in de slotfase toch nog ruim tekort want de set werd met 18-25 verloren. Om niet de eerste thuiswedstrijd te verliezen moest de Kriekel in de laatste set direct weer een ruime achterstand wegwerken, weer die lastige service, maar via 22-23 achter won de Kriekel toch nog met 26-24."