Regio - Afgelopen weekend kwamen 4 jeugdteams van volleybalvereniging Intermezzo in actie en lieten sterke optredens zien. De B1 meiden wonnen de Flakkeese derby tegen de Kriekel en ook de andere teams leverden met 2 overwinningen en een net verloren 5-setter prima prestaties. Lees hieronder een verslag met de uitslagen door één van de leden.

"Zaterdagochtend vertrok Intermezzo MB1 naar de Dorpstienden in Ouddorp voor de wedstrijd tegen de enige andere volleybalvereniging van het eiland, de Kriekel. De B-meiden van Intermezzo zijn op dit moment niet te stuiten: met slechts 1 verloren set staan ze aan kop in de tweede klasse A. Ze waren dan ook de favoriet toen de eerste set begon. Intermezzo begon goed, pakte snel een grote voorsprong en won met overmacht de set met 10-25. Daarna kreeg de Kriekel MB1 meer grip op de wedstrijd. Toch kon het team niet voorkomen dat ook de tweede set naar Intermezzo ging, het werd 19-25. Ook in de derde en vierde set was het Intermezzo die met 12-25 en 11-25 de betere ploeg was. Met 0-4 werd de Flakkeese derby dus gewonnen door Intermezzo.

Intermezzo Jongens B1 moest op zaterdag naar Bergschenhoek voor de uitwedstrijd tegen Volley2B JB1. Door blessures was het team niet compleet en deden er 2 meiden uit C1 mee. Het team startte prima. De service liep goed en daardoor werd de eerste set met 19-25 gewonnen. In de tweede set ging het gelijk op tot 23-23. Mooie blocks werden afgewisseld met tactische prikballetjes. Bij 23-23 maakte Volley2B twee dure fouten die hun de set kostten, het werd het 23-25 voor Intermezzo. In de derde set liep, net als in de eerste twee sets, de service van Volley2B niet lekker en kon Intermezzo een voorspong opbouwen en de set pakken. Het werd 19-25, en 0-3 in sets. De laatste set was voor Volley2B, die hun service weer onder controle kreeg en daarmee veel punten pakte. Intermezzo raakte van slag en verloor de set met 25-9. Eindstand 1-3 en winst voor Intermezzo.

De Jongens A1 van Intermezzo kreeg VVC Vught JA1 op bezoek in de Staver. Het werd een spannende wedstrijd. VVC Vught pakte de eerste set, Intermezzo de tweede, VVC weer de derde en Intermezzo maakte er weer 2-2 van. In de beslissende vijfde set kwam Intermezzo net iets te kort, waardoor VVC er met de winst vandoor ging.

Eerder deze week (op woensdag) ging Intermezzo JC 1 op bezoek bij YUM JC 1 in Hoogvliet. Intermezzo startte sterk en won de eerste twee sets met 15-25. Ondanks dat Yum daarna meer tegenstand bood werd het 20-25 in de derde en vierde set en eindigde de wedstrijd in een mooie 0-4 overwinning voor Intermezzo."