27 september 2017, Middelharnis - Hockey Club Goeree-Overflakkee (HCGO) Heren 1 heeft de uitstekende competitiestart een vervolg gegeven met een zege op hockeyclub Leonidas H31 uit Rotterdam. Het duel werd onder fantastische omstandigheden afgewerkt op sportpark "de Pallandt" in Middelharnis. Lees hieronder een verslag door één van de aanwezigen.

"Het leek er lange tijd op dat tegenstander R.H.V. Leonidas er met de zege vandoor zou gaan, zij kwamen namelijk al vroeg op voorsprong (0-1) en hadden gedurende de gehele wedstrijd een veldoverwicht. Een kwartier voor tijd pakte Ielya van Dam de bal ter hoogte van de 23 meter lijn af en had vrije doortocht naar de cirkel hij ramde de bal snoeihard in de verre hoek (1-1). 2 minuten voor tijd liep Jeroen Visser de cirkel in en trok 3 verdedigers mee tot aan de achterlijn, Gert-Jan v/d Wende kwam vrij in de cirkel en wist koelbloedig af te ronden (2-1).

HCGO Heren 1 toonde zich wederom een taaie tegenstander, nu met 9 punten uit 3 wedstrijden gedeeld koploper. Volgende week zondag wordt er in een uitwedstrijd om 11:00 uur aangetreden tegen onze vrienden van Tempo'34."