Ouddorp - Hét sportprogramma van de lokale omroep RTV Slogo is 'Sportlokaal'. Elke zaterdagmiddag van 14:00 – 18:00 uur te beluisteren via de kanalen van RTV Slogo. De redactie heeft het druk en is op zoek naar enthousiaste sportfanaten die mee willen werken aan dit programma als programmatechnicus en als verslaggever/-ster. Lees hieronder wat er allemaal op het programma staat voor aanstaande zaterdag én hoe jij kunt helpen: "Samen maken we Goeree-Overflakkee!".

Sportlokaal

De volgende wedstrijden staan zaterdag 30 september 2017 centraal;

OFB – Stellendam

Melissant - DVV'09

WFB – GOZ

"Daarnaast blikken we met Anne Brinkman terug op haar eerste twee wedstrijden. De inwoonster van Stad aan 't Haringvliet loopt sinds kort 10 kilometer wedstrijden en dat leverde twee tweede plaatsen op. In de uitzending van de 30e hoor je waarom het hardlopen haar zo goed afgaat."

Programmatechnicus

"Het sportprogramma is een hectisch programma. Er gebeurt veel en je moet snel schakelen als technicus. Wil jij die wervelende spil zijn waar het in een sportprogramma om draait, meld je dan aan als programmatechnicus op sportlokaal@rtvslogo.nl en kom ons team vrijwilligers versterken!"

Sportnieuws

"De redactie is altijd op zoek naar sportnieuws; wil jij als woordvoerder/verslaggever van jouw vereniging een belangrijke bijdrage aan ons programma leveren? Meld je dan (ook) via sportlokaal@rtvslogo.nl.

Bel voor verdere informatie met Jeroen Witte op 06-23258245."