Oude-Tonge - Vroeger stond De Grutterswei in Oude-Tonge bol van de activiteiten. Er werd veel gesport, georganiseerd en er werden veel bruiloften gehouden. Kortom: "Het verenigingsleven floreerde". Maar die tijden van weleer zijn voorbij. Toch is de nieuwe leiding van De Grutterswei en andere indooraccommodaties en zwembaden van SRGO (Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee), enthousiast en ambitieus. Nieuwe tijden breken aan. Lees hieronder verder.

Nieuwe tijden breken aan

"Gestaag zal daar in het winter seizoen 2017 en 2018 het activiteiten programma toenemen in samenwerking met de huidige gebruikers en potentiële nieuwe gebruikers. Voor nu is er te melden dat de schaakvereniging weer terugkeert naar de Grutterswei en er vanaf heden officieel volleybal wedstrijden georganiseerd mogen worden en dat ook zal plaatsvinden. Er zijn ideeën om het badminton, zaalvoetbal en turnen te gaan uitbreiden in samenwerking met de verenigingen. Daarnaast mag het interieur wel een eigentijdser karakter krijgen. Verder van groot belang is dat de koffie vanaf heden van topkwaliteit is. Dit geeft aan dat men de klantbeleving wil verbeteren, met kwaliteit te beginnen heerlijke koffie. De Grutterswei onderhoud regelmatig overleg met haar gebruikers. Heeft u ideeën meld u dan eens bij de medewerkers van de Grutterswei."

Verder wil ZV Olympia graag een zaalvoetbal team vanuit Oost Flakkee aan haar vereniging willen toevoegen. Geïnteresseerden kunnen zich melden via dit mailadres.

Tekst en foto: Lesly Wolters.