Middelharnis - Na een zomervakantie, waar verschillende leden actief en passief zich bezig hielden met beachvolleybal (met o.a. de geslaagde clinic met Jong Oranje spelers en het De Vogel Beachvolleybaltoernooi op het Diekhuusplein), start het indoorseizoen 2017-2018 voor volleybalclub Intermezzo. Vanaf maandag 28 augustus wordt er weer getraind. Lees hieronder meer.

Volleybal is door de Nederlandse heren-en damesteam weer bekender en geliefder geworden. Dat merkt VC Intermezzo ook aan haar ledenaantal. Naast dat de club graag haar leden ziet komen is er nu ook een dringende oproep op de site om kader. Zowel in het bestuur als in het trainersgilde zijn dringend mensen nodig. Vooral zijn we op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers in verschillende leeftijd categorieën Is jouw nieuwsgierigheid gewekt voor volleybal? Kom kennis maken bij VC Intermezzo, je kunt een keer vrijblijvend mee trainen, voor je de beslissing neemt lid te worden. Volleybal kan van jong tot oud beoefend worden bij VC Intermezzo. Er is een jeugdafdeling, seniorenafdeling en een afdeling voor recreatief volleybal. Heb je zin om trainer te worden of een bestuursfunctie is jouw ding?

Op de website vcintermezzo.nl kun je alle informatie terugvinden. VC Intermezzo is ook actief op Facebook. Wil je telefonisch informatie over de mogelijkheden dan kun je bellen met de secretaris, mevrouw Erna Vogelaar via tel. 0187-484981.