Middelharnis- Donderdag 6 en vrijdag 7 juli 2017 stond het Diekhuusplein in het teken van het beachvolleybal. VC Intermezzo had in samenwerking met sponsor Adviesgroep De Vogel een beachvolleybal tweedaagse georganiseerd. Donderdag waren twee Jong Oranje volleyballers naar Goeree Overflakkee gekomen om een clinic te geven aan de jeugd van 12 tot 17. Lees hieronder een kort verslag door één van de leden van volleybalclub Intermezzo.

"Er dreigde een "weer-spelbreker" te komen, maar gelukkig kwam het onweer na afloop. De jeugd kwam ruim aan bod met leuke oefeningen op het gebied van beachvolleybal. Jeugd, de Jong Oranjespelers en organisatie spreken over een geslaagd evenement. Vrijdag speelden 15 teams om de felbegeerde wedstrijdbeachvolleybal in twee poules. Overzichtelijk ingedeeld in hoog en laag. Zo was er beachvolleybalplezier voor de ervaren speler en voor de volleyballer die af en toe eens balt op strand of de camping. Vrijdag was de zon gul aanwezig en had De Vogel DJ Tim mee genomen. Hij zorgde voor een vrolijke muzieknoot onder het spelen. Dit werd door de deelnemers hooggewaardeerd. Na drie wedstrijden gespeeld te hebben waren er kruisfinales en uiteindelijk een finale. Bij de hoge poule speelden Gisteren ging het beter tegen TZN. Het werd een spannende pot waar het laatstgenoemde team met nieuwkomer Erik Phillips verrassend won. Bij de andere poule won het team met de originele teamnaam Gratis bier bij de wedstrijdtafel van het team Ball busters. Beiden kregen van de vertegenwoordiger van De Vogel een wedstrijdbal. Al met al een geslaagde avond waar organisator Onno Bal namens VC Intermezzo en sponsor De Vogel volgend jaar graag een vervolg op wil geven.

Op de foto’s de winnende teams TZN en Gratis Bier, bij de wedstrijdtafel. En een actiefoto van het DeVogel-beachvolleybaltoernooi-finale tussen TZN en Gisteren ging het Bete