Middelharnis - Op donderdag 6 juli is er een clinic met Jong Oranjespelers en op vrijdag 7 juli 2017 is het De Vogel Beachvolleybaltoernooi 2017. Donderdag krijgt de jeugd echt iets bijzonders aangeboden, de clinic wordt namelijk verzorgd door Jong Oranjespelers: Ricardo Hofman, Noah Alerts, Stef Hofman en Max Nieuwstadt. Lees hieronder verder en schrijf jouw team nu gelijk in!

"Na een seizoen indoorvolleybal kijkt VC Intermezzo terug op een seizoen met ledengroei, twee kampioenen, Dames recrea 1 en meisjes C1, één degradant uit de eerste klasse dames 1 en vooral competitief volleybal met spelplezier van jeugd tot senioren en recreanten. Het Beachvolleybal seizoen wordt traditioneel geopend met het ‘De Vogel Beachvolleybaltoernooi’. Adviesgroep De Vogel uit Middelharnis heeft zijn naam verbonden aan dit toernooi voor 3x3 gemengde teams op laag- en hoog niveau. Het toernooi vindt plaats op 7 juli vanaf 18.00 uur op het Diekhuusplein."

Inschrijven

Teams kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier wat via de mail op te vragen is: balop16@gmail.com. Er is ook beachvolleybal voor de jeugd. Dit vindt een dag eerder plaats op 6 juli vanaf 18.30 uur. De jeugd krijgt iets bijzonders aangeboden, namelijk een clinic verzorgd door de Jong Oranjespelers Ricardo Hofman, Noah Alerts, Stef Hofman en Max Nieuwstadt. Dit beloofd een volleybaltraining op hoog niveau te worden met verschillende oefeningen waar met plezier veel van geleerd kan worden. De clinic is voor jongeren van 12 t/m 17 en ook zij kunnen zich opgeven via de mail.

Foto's zijn sfeerimpressie beachvolleybaltoernooi van 2016.