Dirksland - De Rabobank Zaalvoetbal competitie werd gespeeld in Sportcomplex "De Gooye" in Dirksland. Het goede doel van deze avond was WijZijnSterk. Afgelopen vrijdagavond 9 juni 2017 heeft de RZV zijn jaarlijkse finale avond gehouden. Er is een Kampioenen-minitoernooi gespeeld tussen: 1ste klasse deCakebakker.nl, 2de klasse Elektron Automatisering en 3de klasse Denn=Fotografie. Na een paar spannende potjes was het tijd voor de prijsuitreiking. Lees hieronder een verslag door één van de aanwezigen.

"Als eerste mocht Peter Hobbel naar voren komen. Hij stopt als vast barpersoneel van de Gooye en kreeg daar onder gezang van de spelers een kleinigheidje aangeboden. Hierna was het de beurt aan 2 jonge dames, Eliane en Rosalie van wijzijnsterk. Dit is een goede doel organisatie die helpt om (kwetsbare) mensen te helpen om te sporten. Uit handen van bestuurslid Johan de Vos kregen ze een cheque uitgereikt van 400 euro. Als afsluiting kregen de aanvoerders van de kampioenen hun schaal en de topscorers Joran Maliepaard, Henrik Braber en Stephan Wesdijk hun beker uitgereikt.

Om ook komend seizoen weer een eilandelijk zaalcompetitie te kunnen organiseren zijn we nog op zoek naar een nieuwe (hoofd/sub)sponsor, nieuwe teams en mensen die het leuk vinden om te helpen met het organiseren. Contact: Cor Monster, via de mail of per tel. 0681290033 / Johan de Vos, via de mail of per tel. 0610545734."