Middelharnis - Afgelopen zaterdag 3 juni 2017 werd er bij voetbalvereniging Flakkee het Elsto schilderwerken-JO13 en JO15-toernooi gespeeld. De twee leeftijdscategorieën verdeeld in twee poules van zes teams speelden hun wedstrijden op de drie velden op de Pallandt. Lees hieronder een sportverslag door één van de leden.

"Nadat alle teams zich aangemeld hadden hing er boven ons complex een onweersbui die gelukkig voor het begin van het toernooi het Haringvliet over stak. Het weer knapte op hierna op en werd het perfect voetbalweer voor onze deelnemers aan het toernooi. Gaandeweg het toernooi was het in beide poules spannend. Het kon nog alle kanten opgaan dus de standen op de schema’s werden aandachtig gevolgd bij de commissiekamer. Bij de JO13 werd het duidelijk dat Bruse boys naar de overwinning afstevende maar bij de JO15 was het FC Vlotbrug en Flakkee die het spannend maakte tot de laatste wedstrijd. Deze partij zou dan ook tegen elkaar zijn wat het extra spannend maakte.

De terechte winnaar bij de JO13 poule was dan ook Bruse Boys. De verrassende nummer 2 was de thuisclub Flakkee en de nummer 3 PSV Poortugaal. Na de laatste beslissende wedstrijd won Flakkee JO15 hun thuistoernooi. Gevolgd door FC Vlotbrug en Unitas. Uit handen van onze trotse sponsor Rien Elve werden de bekers uitgereikt aan de winnende teams. Namens Elsto schilderwerken en de toernooicommissie feliciteren we Bruse Boys en Flakkee JO15 met hun overwinning op deze prachtige voetbaldag."