Middelharnis - De Roparunteams 158 en 159 organiseren op 26 maart 2017 een estafettemarathon. De opbrengst komt ten goede aan niet één maar talloze goede doelen! Onder meer de borstkankervereniging Nederland, het Erasmus MC Kankerinstituut en de stichting Als kanker je raakt. Daag jezelf uit en doe mee! De locatie is zoals ieder jaar het terrein rondom atletiekvereniging Flakkee aan de Oost Plaatseweg 1 in Middelharnis. De start is om 11:00 uur. Gebruik maken van kleedruimtes en douches is mogelijk en je kunt je inschrijven tot en met 19 maart. Lees hieronder verder.

De Roparunteams organiseren dit jaar wederom een estafettemarathon voor teams van vier of vijf lopers. Om en om lopen zij een ronde van 1688 meter en dat in totaal 25 keer. Bij elkaar is dat de afstand van een volledige marathon. Teams van vrienden, familie, bedrijven en natuurlijk andere Roparunteams zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.
Naast de eerder genoemde doelen, komen alle opbrengsten van de estafettemarathon ten goede aan onder meer de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC, stichting Voor Jou, stichting Ambulancewens en diverse ziekenhuizen in binnen- en buitenland. Iedere organisatie die een aanvraag doet bij de Roparun, kan in aanmerking komen voor een bijdrage, zolang het maar past binnen het motto 'Leven toevoegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Praktische informatie

Locatie: terrein rondom atletiekvereniging Flakkee aan de Oost Plaatseweg 1 in Middelharnis.

Start: 11.00 uur. Gebruik maken van kleedruimtes en douches is mogelijk.

Inschrijven: inschrijven kan tot en met 19 maart door een e-mail te sturen naar estafettemarathon@gmail.com met daarbij de vermelding van de teamnaam en de namen van de lopers.

Kosten: de kosten bedragen 50 euro per team, een bedrag dat in zijn geheel naar de Roparundoelen gaat. De inschrijving is definitief na het overmaken van de kosten aan P.J. van Kempen op rekeningnummer NL71KNAB0255032773 onder vermelding van de teamnaam.

Haal uiterlijk 10.45 uur je wedstrijddocumenten op. "Graag tot dan!"