Stellendam - Ladies’ Circle Goeree-Overflakkee en Ladies’ Circle Voorne slaan de handen ineen en organiseren samen een sportief project in de vorm van een damloop, op zaterdag 20 mei 2017. Het doel van de Ladies’ Run for Charity is een mooie opbrengst te genereren voor stichting Make a Wish! Deze stichting heeft als missie: “Het vervullen van de allerliefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte, om een ervaring van kracht en blijdschap te creëren.” Ladies’ Run for Charity is een hardloopevenement voor dames vanaf 15 jaar. Lees hieronder verder.

De run start op Goeree-Overflakkee, over de Haringvlietdam naar Voorne, en weer terug. Er is keuze uit een afstand van 5 of 10 km. De start en finish vinden plaats bij restaurant Zoet of Zout, Haringvlietplein 3 te Stellendam.

Hoe leuk is het om door deelname aan deze run een bijdrage te kunnen leveren aan stichting Make a Wish! Dames wacht niet langer af, combineer sportiviteit met het goede doel en schrijf je in voor deze gezonde uitdaging! De eerste 100 inschrijvingen ontvangen een extra gratis lot voor een loterij met prachtige prijzen, na afloop van de run.

Inschrijving is mogelijk via www.inschrijven.nl.