Middelharnis - Welke thema’s zijn belangrijk voor Goeree-Overflakkee? Wat willen de politieke partijen bereiken in de komende periode? En op welke manier? Hoe zien de standpunten eruit? Dat soort vragen komen altijd op als de gemeenteraadsverkiezingen op stapel staan. De antwoorden moeten helderheid geven. Ze komen aan bod tijdens het verkiezingsdebat dat op 14 maart 2018 plaatsvindt in de Rabobankzaal van Het Diekhuus. Wie onderwerpen wil aandragen over deze avond, kan dit doen via e-mail. Lees hieronder verder.

"Het is een mooie traditie: Het Diekhuus is al sinds de vroege jaren tachtig het decor van verkiezingsdebatten. De vorm kon verschillen, maar altijd stonden de plannen van de lokale politici centraal. En het debat daarover natuurlijk, zowel tussen de vertegenwoordigers van de diverse partijen als met het publiek. Die formule heeft menige levendige en verrassende debatavond opgeleverd, die ook meer duidelijkheid bracht over wat politieke partijen na de verkiezingen voor elkaar willen brengen op Goeree-Overflakkee."

Dat is ook de bedoeling op woensdag 14 maart 2018, een week voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een werkgroep van Stichting ZIJN organiseert het verkiezingsdebat. Wie onderwerpen wil aandragen over deze avond, kan dit doen via deze link naar de e-mail van st. ZIJN..