Goeree-Overflakkee - In de uitzending van donderdag 30 november 2017 van het radioprogramma Polivak op RTV Slogo is er een gesprek van verslaggever Jan van Gurp van de lokale omroep, met Jan Zwerus lijsttrekker van Leefbaar Goeree-Overflakkee. In dit spraakmakende interview komen veel zaken aan de orde. Zwerus wil in de gemeenteraad komen als een vrolijk rechtse partij die naar de mensen luistert. Lees hieronder meer en bekijk wanneer deze uitzending te beluisteren is.

Jan Zwerus in Polivak

"Zwerus wil ook toestaan dat er dubbele bestemming op recreatieparken mogelijk is. Hij vindt dat de gemeente de huidige bewoners van het Fort in Ooltgensplaat aan het pesten is. Een ander punt is verlaging van belastingen en dat de gemeente minder gebruik gaat maken van het inhuren van derden waardoor kosten kunnen worden bespaard. Leefbaar Goeree-Overflakkee vindt de mensen belangrijker dan de regels. Het is zeker de moeite waard om te luisteren naar deze uitzending."

RTV Slogo radio

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling is op dinsdagmorgen vanaf 09:00 uur en via radioprogramma gemist op www.rtvslogo.nl

Uitzendkanalen radiozender RTV Slogo

In de ether op 105.6/105.9 FM. Via de kabel op 105.9.

Digitaal via Ziggo: 915

KPN/Telfort/XS4ALL: 1071

Online via de wesite van rtvslogo.nl