Goeree-Overflakkee: In de uitzending van donderdagavond 29 juni 2017 van Polivak op RTV Slogo-radio, is er een gesprek van verslaggever Jan van Gurp met Cornelis Visser, burgemeester van de gemeente Katwijk. "Onze verslaggever is afgereisd naar Katwijk om met hem een gesprek te hebben. De heer Visser is geboren in Stellendam en heeft veel ervaring in het politiek bestuurlijke gebeuren."Lees hieronder verder en bekijk de juiste frequenties om af te stemmen op uw lokale radio RTV Slogo.

"Op 18 mei jl. is hij als burgemeester van Katwijk beëdigd en daarvoor was hij burgemeester in Twenterand. In een door de gemeente uitgegeven persverklaring staat o.a. dat Visser een echte burgemeester is en een boegbeeld voor de gemeente. Zijn achtergrond en zijn ervaring geven de gemeenteraad alle vertrouwen dat hij goed zal passen in de Katwijkse samenleving, als 'verbinder' over grenzen van levensbeschouwingen, dorpen en politieke partijen heen. Al met al meer dan voldoende reden om af te stemmen op dit programma."

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via “programma gemist” op www.rtvslogo.nl.

Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl

Uitzendkanalen radiozender RTV Slogo:

In de ether op 105.6/105.9 FM. Via de kabel op 105.9.

Digitaal via Ziggo: 915

KPN/Telfort/XS4ALL: 782

Online via www.rtvslogo.nl