Goeree-Overflakkee - In de radio-uitzending van donderdag 2 maart 2017 van uw lokale zender van RTV Slogo, bij 'Polivak' is er een gesprek van verslaggever Jan van Gurp met de nieuwe VVD wethouder Peter Feller te horen. Jan praat met hem over onder andere: 'Wie is Peter Feller?' 'Feller zijn onverwachte komst binnen het college vanwege het vertrek van Trouwborst en de invulling van zijn portefeuille en de integriteit-kwestie binnen de VVD landelijk'. En 'wat zijn de beweegredenen van hem om in de politiek te gaan'. Zowel verleden, heden als toekomst krijgen aandacht in dit boeiende gesprek. ook komt de vraag aan bod of hij afgerekend wordt op de dossiers van zijn voorganger? Al met al voldoende redenen om donderdag 2 maart om 19:00 uur af te stemmen op RTV Slogo radio. Lees hieronder meer en bekijk de frequenties van uw lokale omroep.

Het programma Polivak wordt uitgezonden op donderdagavond vanaf 19:00 uur, de herhaling op dinsdagmorgen vanaf 9:00 uur en via 'Programma gemist'. Heeft u een politiek onderwerp wat u onder de aandacht wil brengen bij de inwoners van Goeree-Overflakkee? Of bent u politiek geïnteresseerd en wilt u meewerken aan het programma polivak als bijvoorbeeld technicus of redactiemedewerker? Geef dit dan door via polivak@rtvslogo.nl Kijk voor meer informatie op rtvslogo.nl of volg ons via twitter: @rtvslogo.

Frequenties

RTV SLOGO zend 24 uur per dag uit via de etherfrequentie FM 105.6 (west) & 105.9 (oost), digitaal UPC kanaal 915/KPN 782 en op de analoge kabel 105.9 MHz. De TV uitzending zijn te bekijken op kanaal 67+ (analoog Ziggo), kanaal 36 (digitaal Ziggo) en kanaal 322 (digitaal KPN). De uitzendingen zijn ook te volgen via de livestream op rtvslogo.nl