Nieuwe-Tonge – Veel films zijn gebaseerd op een boek. Bekijk een boek eens van een andere kant en vergelijk het met de film. Welke vind je mooier? Dinsdagavond 24 oktober 2017 om 19:30 uur, wordt in Ons Dorpshuis, Nieuwe-Tonge een boekverfilming vertoond in samenwerking met Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta. Op deze avond staat de film naar het boek “Het licht van de zee” van M.L. Stedman op het programma. Plaatsen zijn te reserveren aan de balie in de Bibliotheek of via www.leerenbeleef.nl. Lees hieronder meer.

“In Australië spoelt in 1926 op het eiland van vuurtorenwachter Tom en zijn vrouw Isabelle een boot aan met daarin een dode man en een levende baby. Zij hebben net hun derde doodgeboren baby begraven en Isabelle wil deze gevonden baby houden. Tom doet wat zijn vrouw hem vraagt en zij genieten een aantal jaren van het meisje dat zij Lucy dopen. Wanneer uiteindelijk de zaak aan het licht komt, neemt Tom alle schuld op zich en moet Lucy terug naar haar biologische moeder......”

Bij reservering voor deze film kan een exemplaar van het verfilmde boek worden geleend in de Bibliotheek in Middelharnis, zodat je boek en film met elkaar kunt vergelijken.

Toegang: €7,50 /Leden: €5,00.