Middelharnis - Op donderdag 31 augustus 2017 wordt er om 19:30 uur een bijzonder concert gegeven worden door de bekende musici; André Knevel uit Canada en Liselotte Rokyta uit Tsjechië. Dit is een concert voor het goede doel: een evangelisatiepost in Gent. Kandidaat van Luttikhuizen mag hier al enige tijd werkzaam zijn. Om dit werk ook financieel te steunen zal dit bijzondere concert te genieten zijn in de Hoflaan van Middelharnis, in de Chr. Gereformeerde kerk. Kom genieten van dit uniek moment, om deze beroemde muzikanten te komen beluisteren. Lees hieronder verder.
Ook zal Mannenkoor D.E.V. uit Stellendam haar medewerking verlenen. Tevens zal er ruimte zijn voor samenzang. De opening en sluiting zal verzorgd worden door Ds. Procee. De toegangsprijs is €5,00 en kinderen tot 15 jaar zijn gratis. De Chr. Ger. Kerk is gevestigd aan de Hoflaan nr. 41 in Middelharnis.

"We hopen u allen, jong en oud, op deze avond te kunnen ontmoeten en met elkaar het werk van de evangelisatiepost te mogen steunen."