Sommelsdijk - Wat is er leuker dan ontspannen Salsadansen? Probeer het eens uit, binnenkort start Petra Hoek weer met nieuwe Salsacursussen (verschillende niveaus) in Recreatie-en Sportcentrum De Staver in Sommelsdijk. Er zijn gratis proeflessen op 15 september (voor gevorderden) en op 16 september (voor beginners). Voel je vrij eens te komen kijken óf meedansen, de cursussen (10 lessen) starten op 22 en 23 september. Lees hieronder snel verder.

Salsacursussen/proefles

Bij de cursus 'Beginners niveau 1' leer je de basispassen en figuren van Salsa en Merengue. In de vervolgcursussen leer je naast Salsa ook Bachata, Kizomba en Rueda-dansen. Je kunt bij Petra Hoek ook terecht voor privélessen bijv. voor aanstaande bruidsparen en/of voor workshops bij een bedrijfsuitje. De proefles voor gevorderden op vrijdag 15 september 2017 is van 20:00 - 21:00 uur .De proeflessen voor beginners op zaterdag 16 september 2017 van 19:00 - 20:00 uur beginners niveau 1 en van 20:00 - 21:00 uur beginners niveau 2 .

"Salsadansen is niet alleen lekker dansen op muziek, maar ook een gezellig avondje uit!"

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meldt je aan voor een gratis proefles via tel. 06-22168161 of via de mail, t.a.v. Petra Hoek: petra.hoek@planet.nl.

Kijk voor meer informatie op de website: balletschoolpetrahoek.nl.


Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.