Goedereede - Van 1 tot en met 5 augustus 2017 vonden de kunstdagen weer plaats in het schitterende stadje Goedereede. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement: "Ook dit jaar weer trots dat bijna alle activiteiten en tentoonstellingen gratis toegankelijk waren!" Dinsdagavond was de officiële opening in de Toren van Goedereede door wethouder Markwat. Deze werd muzikaal omlijst door Subterranean Street Society met een hapje en een drankje. Lees hieronder verder.

Het programma verliep geslaagd. Woensdag 2 augustus vond er een Kinderworkshop plaats in de Achterstraat, in atelier Ellen van der Bok. kinderen konden een schatkist maken en deze activiteit was gratis door middel van sponsoring. 's Avonds kon men bij gasterij ’t Sas, restaurant De Gouden Leeuw en eetcafé Goeree een lekker hapje eten & drinken voor een aangepast tarief en deze avond werd muzikaal omlijst door Goodreason.

Donderdagmorgen begon met een rondleiding langs de ramen, galeries en ateliers, deze werd verzorgd door Harald J. Jassoy. 's Middags werden workshops gehouden voor vrouwen & mannen, met thema" *Zentangle tekenen en *Tuinmobiel van hout. Beiden in atelier van der Bok. Ook kon men luisteren naar "Echt of namaak", een boeiend verhaal dat werd verteld bij atelier Hans Dolieslager. in de avond werd genoten van bekende Nederlandse accordeonisten, onder andere De Zusjes van Wanrooy en DJ Manus.

Vrijdagavond stond er vooral veel muziek op het programma: Vigorous / Im With Stupid / Blue Flame. Zaterdag werd afgesloten met een rondleiding langs de ramen, galeries en ateliers door Harald J. Jassoy, een beiaardconcert door Jan Bezuijen, de plaatselijke stadsbeiaardier en een straattheater op diverse locaties, door 'De Zotten'. Zaterdagmiddag werden bij de galeries en diverse Kunst-locaties optredens verzorgd door singer – songwriter Gerard Cleton en kon men genieten van muziek van Pacha Marka. Bij galerie Dolieslager kon met luisteren naar de zanggroep Sixpack met liedjes uit de jaren zestig en was er veel Live-muziek op de markt te horen: Jessy Yasmeel, Sassenachs (zie foto) en Promise.