15 mei 2017, Achthuizen - Onlangs verruilde popkoor Rol Around het kleine Achthuizen voor een internationaal optreden in het Duitse Winterberg. Dit om onder meer het 15-jarig bestaan luister bij te zetten. Lees hieronder een kort verslag door één van de leden.

"Het popkoor Rol Around bestaat deze zomer 15 jaar. In de afgelopen periode groeide het dameskoor uit tot een samenstelling van bijna veertig enthousiaste dames. Tijdens hun optredens wordt Rol Around alweer enkele jaren begeleid door de (huis)popband 4Something. Het inmiddels veel gevraagde koor trad onlangs voor de eerst keer op buiten de landsgrenzen. Het optreden in het Duitse Winterberg werd tevens aangegrepen om het 15-jarig jubileum te vieren.

De dames knoopten aan het optreden een lang gezellig weekend met allerlei aardige activiteiten. Zo werd onder meer in de avonduren deelgenomen aan een fakkeltocht en lieten ze zich de dag erna in huifkarren naar een schitterend uitzichtpunt vervoeren. Veel plezier ook werd beleefd aan de bonte avond, waarbij verschillende groepjes koorleden zich buiten hun comfortzone begaven en het publiek op veelal hilarische optredens trakteerden. De lachsalvo’s waren niet van de lucht."