Middelharnis - Op 23 januari 2018 organiseert de ouderraad van scholengemeenschap RGO Middelharnis weer een informatieve avond over het puberbrein. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse informatieve workshops (zie hieronder). Na een inleiding van Menno Meerbach starten de workshops, die gegeven worden door gastsprekers/deskundigen. De ouderraad van de RGO Middelharnis kijkt uit naar de komst van heel veel ouders en andere belangstellenden!

Workshops:

  • Faalangst
  • Anorexia
  • Gameverslaving
  • Fear of missing out
  • Puber & zelfbeeld

Iedereen is welkom!

De RGO academy wordt georganiseerd voor alle ouders van RGO-leerlingen, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Het wordt een interessante avond waarbij het thema vanuit verschillende visies belicht zal worden en waar in kleinere groepen tijdens de workshops deelonderwerpen behandeld worden.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor twee workshops, in volgorde van voorkeur. De organisatie van de avond maakt vervolgens een indeling. Op basis van het aantal aanmeldingen moeten soms keuzes worden gemaakt, maar er wordt uiteraard zoveel mogelijk gekeken naar de voorkeur.

Deelname:

Vanaf 8 januari kan men zich opgeven via het volgende e-mailadres: academy@rgomiddelharnis.nl.