1 januari 2018, Goeree-Overflakkee - RTV Slogo (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week leest u hieronder, evenals de frequenties van uw lokale omroep.

  • Jaaroverzicht 2017: In het eerste deel van het RTV SLOGO Jaaroverzicht blikken we terug op het jaar 2017. In deze uitzending kijken we naar de hoogtepunten van de maanden Januari tot en met Juni. Er zijn o.a. beelden te zien van de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Goeree-Overflakkee, de ingebruikname van het eerst watertappunt in Ouddorp , de triatlon in Herkingen en de Menheerse Havendag. Alle medewerkers en vrijwilligers van jouw lokale omroep wensen je een gelukkig Nieuwjaar.
  • Politieverhalen in beeld- Schieten: In deze serie krijgt u een kijkje in het leven van een agent bij de politie: Wijkagent Don Heins vertelt over een melding van een schooldirecteur: een van de leerlingen loopt met een pistool rond.

De vaste programma’s bij RTV Slogo zijn:

*De Huiskamer van Flakkee: Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, Presentatrice Rietje Barelds weer een nieuwe gast. Deze keer een herhaling van uitzending uit het vierde seizoen van dit programma met een gesprek met Karin Roozemondt en Boudewijn Goedhart waarin zij alles vertellen over Neurofeedback. Kijk voor meer informatie ook op: www.huiskamervanflakkee.nl . De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

*Rondrit: In deze video ziet u oudere beelden van ons eiland. De camera-auto heeft heel wat kilometers gemaakt over ons eiland. Geniet van de dorpen en dijken en zie wat er allemaal veranderd is in de loop der jaren. Wellicht ziet u bekende, maar ook onbekende straatjes voorbijkomen.

*Jeugdvideo: De uitzendingen worden dagelijks om 07:30 en 16:30 uur uitgezonden. In de maand November was er het grote Piratenfeest van Clown Jopie & Tante Angelique. In aflevering 3 van Piraten Pret zie je het 2e gedeelte van de spannende live show van het populaire kinderduo. Je ziet hoe Clown Jopie en Tante Angelique op het Piraten eiland een fles uit de zee vissen. In deze fles blijkt een schatkaart te zitten, maar gaan de twee kindervrienden de schat ook vinden? Natuurlijk ontbreken een aantal bekende hits van de clown met het groene haar en zijn vrolijke tante niet.

Programma’s in de uitzending: Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar:televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort:

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl.

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo