Goeree-Overflakkee - Mis ook dit jaar niets van de spannende finale-avond van de Champions League 2017 in Sport- en recreatiecentrum De Staver in Sommelsdijk. RTV Slogo Sport Lokaal: "Dit jaar pakken we nog ruimer uit. Nieuw is de analyse van Huub Verkaik, speler van het eerste team van zaalvoetbalvereniging Olympia. Huub zal zijn licht laten schijnen over de verschillende teams op de finale-avond. "Zaalvoetbal is een bijzonder spel en is eigenlijk absoluut niet te vergelijken met het veldvoetbal, ik ben dus altijd erg benieuwd hoe de Flakkeese teams zich aanpassen aan de zaal", zegt Verkaik." De radio-uitzending begint om 18:00 uur. Lees hieronder meer.

Medewerker Slogo: "Met drie verslaggevers en twee presentatoren gaat RTV Sportlokaal op 30 december aanstaande een avondvullende uitzending maken. Diverse gasten zullen in de vier uur aan het woord komen. De Champions League is ook altijd een evaluatie moment voor de verenigingen. De trainers-carrousel komt dan ook weer langzaam op gang. Wie komt en wie vertrekt aan het einde van het seizoen en waar gaat men naartoe. Sportlokaal probeert het deze avond allemaal op een rijtje te zetten. Op 30 december horen de luisteraars dus het laatste nieuws en achtergronden van het voetbal op Goeree-Overflakkee en is men getuige van de finales bij de dames en heren van het “voetbal-eindfeest” van 2017."

De radio uitzending begint om 18:00 uur en eindigt na de finales om 22:00 uur. RTV Slogo is te beluisteren via de antenne op FM 105.6 en 105.9 en via de website: www.rtvslogo.nl