Sommelsdijk - Het nieuwe jaar écht goed beginnen, dat willen we toch allemaal: fitter, meer zelfvertrouwen, energiek, meer conditie, lekkerder slapen, geen stress! Het is allemaal zo makkelijk te verkrijgen. Bij Petra Hoek ben je van harte welkom voor een gratis proefles dansen/sporten, om te kijken welke les het beste bij jou past. Niet alleen lekker bewegen op muziek, maar ook een avondje gezellig uit met je partner of vrienden. Lees hieronder snel verder en voel je welkom!

10 goede redenen om te gaan dansen/sporten

  1. Je voelt je fitter en sterker.
  2. Het geeft je meer zelfvertrouwen.
  3. Het laadt je batterij weer op, en het geeft je energie.
  4. Verhoogt je stofwisseling.
  5. Verbetert je conditie.
  6. Goed voor de gezondheid en verbetert je weerstand.
  7. Zorgt voor sociale contacten.
  8. Je slaapt beter.
  9. Voert stresshormonen af.
  10. Je komt even los uit de dagelijkse sleur en kunt er veel plezier aan beleven.

Iedereen welkom

Er is voor kinderen vanaf 7 jaar Zumba-kids en voor kinderen vanaf 10 jaar en jongeren Streetdance. Volwassenen kunnen kiezen uit Zumba en Piloxing en voor de senioren is er Zumba-gold. Daarnaast zijn er ook Salsalessen en dat is niet alleen lekker bewegen op muziek maar ook een gezellig avondje uit met je partner of vrienden. Er zijn gratis proeflessen (verschillende niveau’s) op 12 en 13 januari 2018 in Sport- en Recreatiecomplex De Staver, Olympiaweg te Sommelsdijk.

Dagen en tijden

Vrijdag 12 januari 20.00 - 21.00 uur Salsa niveau gevorderd.
Zaterdag 13 januari 19.00 - 20.00 uur Salsa niveau beginners 2 (voor mensen die de basispassen al kennen) ; en 20.00 - 21.00 uur salsa niveau beginners 1 (voor wie nog niet eerder Salsa gedanst heeft).
Bij beginners 1 leer je Salsa en Merengue dansen. Bij de vervolgcursussen leer je naast Salsa ook Bachata , Rueda en Kizomba dansen.

Voor meer informatie bel naar tel. 06-22168161 of bekijk hier de website van Balletschool Petra Hoek.

Dit is een betaalde advertorial. Ook goed, veel én voordelig gezien worden? Stuur een mailtje voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte naar info@koolemediaservice.nl.