Goeree-Overflakkee - De politie op Goeree-Overflakkee roept de deelnemers aan de GOalert-groepen op om ook met Oud & Nieuw de extra ogen en oren van de politie te zijn. Tussen 22:00 uur op 31 december en 07.00 uur op 1 januari 2018 kijken leden van de appgroepen continu uit naar verdachte situaties. De beheerder van de groepen zet de meldingen gelijk door naar de politie. Lees hieronder meer.

Wat kunt u melden via GOalert?

"We willen het graag veilig en gezellig houden in de Oud & Nieuw-nacht. Door te melden via GOalert, kan de politie snel ingrijpen bij vernielingen waarmee we samen de gemeenschap ellende en kosten besparen. Meldingen over baldadigheid, het afsteken van illegaal vuurwerk of het slepen met brandbaar materiaal om er vuurtjes mee te stoken op plaatsen waar dat niet mag, kunt u via GOalert melden. Als elke seconde telt, belt u uiteraard altijd 112. Waar geen spoed maar wel politie nodig is, kunt u het telefoonnummer 0900 8844 bellen."

De beheerder van GOalert houdt de hele nacht de meldingen die binnenkomen in de gaten. Hij zorgt dat ze op de juiste plaats terecht komen. Dat kan de meldkamer van de politie zijn, maar ook bij de gemeente.