Sommelsdijk - De Hersteld Hervormde gemeente Middelharnis/Sommelsdijk (kerk bij de rotonde naast het politiebureau) houdt ook dit jaar weer een Oliebollenactie. Heerlijke oliebollen eten zonder dat u de rommel ervan hebt en bovendien op deze manier de kerk steunen? Gewoon omdat het kan! De oliebollen (met én zonder krenten) zijn vers te koop, maar ook online te bestellen en op te halen bij de kerk. In de hal kunt u dan onder het genot van een kop koffie of thee alvast een voorproefje nemen. Lees hieronder verder en bestel gelijk.

Oliebollen bestellen

Organisatie: "Voor de prijs hoeft u het niet te laten! Ze kosten €0,70 per stuk en voor 10 stuks betaalt u slechts €6,50. U mag uw bestelling ook telefonisch doorgeven (na 18:00 uur) via tel. (0187-)603722 of per mail via deze link.

Maar het kan natuurlijk ook via dit ONLINE BESTELFORMULIER!

In de kerk: Zondag 17 december lag er een formulier bij de uitgang van de kerk, waarop u uw bestelling kon noteren. U kunt dit tot en met 2e kerstdag inleveren door het in de doos bij de uitgang te stoppen.

Op zaterdag 30 december 2017 kunt u uw bestelling van 10:00 uur tot 12:00 uur afhalen in de Rehobothkerk aan de Olympiaweg te Sommelsdijk.