Goedereede - Het stadje Goedereede ademt sfeer en nostalgie uit. Aangekleed met kerstbomen, gezellige kraampjes met eten, drinken en cadeaus, de hele dag mooie muziek en enthousiaste Goereeers verandert het stadje in een sfeervolle Kerstmarkt voor jong en oud. Deze editie, op zaterdag 9 december 2017 vindt plaats op een wel heel bijzondere locatie; in en rondom de toren en kerk. Lees hieronder verder.

Warme chocolademelk, thee, koffie, bier, Gluhwein of een kommetje heerlijke soep van Gasterij ’t Sas houden de bezoekers van de Kerstmarkt warm. Evenals de tenten rondom de toren en kerk voor als het niet droog blijft. Hervormde Gemeente Goedereede bakt heerlijke oliebollen en vis. Voor frietjes en snacks is Eetwinkel ’t Hoekje aanwezig.

Ook zijn er goede wijnen te koop van Wijnkoperij De Halve Maan en kerstbomen, kerststukken en decoratie van Bloembinderij De Korenbloem. Maar ook kerstpakketten, sieraden, kleding en veel meer. Van Halewijn Fotografie is aanwezig en WoeWei die creatief met de jongste bezoekers aan de slag gaat en wat leuks knutselt voor in de boom. Het ijsbaantje voor kinderen zorgt voor pret tijdens een rondje schaatsen.

De Kerstmarkt, Goedereede en zelfs de zee van bovenaf bewonderen? Beklim dan de 217 treden van de beroemde toren voor een schitterend uitzicht! Mooie en fijne klanken van Apollo, Eloise Grinwis, Pieter van der Giessen and music friends en Da Lui Cantiamo zorgen voor het ultieme winter- en kerstgevoel in het stadje Goedereede op kop van Goeree-Overflakkee.

Kerstmarkt Goedereede 2017 op zaterdag 9 december van 10.00 uur tot 17.00 uur is mede mogelijk gemaakt door Stichting Kop van Goeree en Bouwservice Ouddorp.