CityTec vervangt het armatuur (bovenste deel) van 3.400 lantaarnpalen op Goeree-Overflakkee door een energiezuinig en onderhoudsarm LED-armatuur. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang! CityTec voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Goeree-Overflakkee. Lees hieronder het hele persbericht.

Gemeente Goeree-Overflakkee:

"Goeree-Overflakkee - CityTec vervangt binnenkort het armatuur (bovenste deel) van een groot aantal lantaarnpalen op Goeree-Overflakkee door een energiezuinig en onderhoudsarm LED-armatuur. CityTec voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Goeree-Overflakkee. De werkzaamheden op Goeree-Overflakkee starten op maandag 30 oktober en eindigen in januari 2018.

Planning
De werkzaamheden op Goeree-Overflakkee starten op maandag 30 oktober 2017 (week 44) en eindigen naar verwachting op vrijdag 26 januari 2018 (week 4). Vanwege de vervanging kan enige overlast ontstaan. CityTec doet er alles aan om deze overlast tot een minimum te beperken en vraagt hiervoor uw begrip. Inwoners van de betreffende woonkernen ontvangen binnenkort een informatiebrief van CityTec.

Meer informatie
Met vragen of voor meer informatie kunnen inwoners, bij voorkeur per e-mail, contact opnemen met CityTec via e-mailadres: informatie@citytec.nl of telefonisch via 088 - 895 9000."