Middelharnis - De ruim negenhonderd cliënten die zorg en/of ondersteuning krijgen van Zuidwester gaan, vanaf maandag 23 oktober 2017, vier weken lang met ‘Muziek op Reis’. Dat betekent dat zij thuis, in hun (groeps-)woning, op hun dagbestedingslocatie of in zalen gaan genieten van in totaal 58 muzikale optredens. Denk aan concerten van een fanfare, shanty- of visserskoor, Opera Familia, de Oranjeman, dj’s, popkoren, de Zeeuwse klankschaalgroep Nada Naga of een djembee-groep. Ook zijn er intiemere en zachtere optredens van muzikale clowns of musici die zich op de individuele cliënten richten. Lees hieronder meer.

Cadeau van Stichting Vrienden van Zuidwester
Deze muzikale reis langs de vele locaties van Zuidwester, waaronder ook Hernesseroord in Middelharnis, is een cadeau van stichting Vrienden van Zuidwester die dit jaar 15 jaar bestaat. De optredens zijn door de cliënten zelf uitgekozen.

Optredens Flakkee
Voor de regio Goeree-Overflakkee begint ‘Muziek op Reis’ op woensdag 25 oktober op het terrein Hernesseroord bij de dagbestedingslocatie Want B met Simply Folk. Op woensdag 1 november hebben de cliënten die werken bij kringloopwinkel Goed Gekeurd aan de Lijnbaan in Middelharnis een djembee-workshop. Op zondag 5 november treedt driemaal de zingende en entertainende Oranjeman op, op het terrein Hernesseroord. Waar dat mogelijk is, zijn ook familieleden en kennissen van de cliënten welkom. Meer informatie hierover kun je opvragen bij de desbetreffende (groeps)woning of dagbestedingslocatie. ‘Muziek op Reis’ wordt op vrijdagmiddag 17 november afgesloten in Middelharnis met een groot muzikaal feest met dj in de gymzaal van het gebouw De Meerpaal op Hernesseroord.

Wil je meer informatie over Muziek op Reis, kijk dan eens op de Facebookpagina van de Vrienden van Zuidwester. Het complete speelschema van Muziek op Reis vind je op de website.