Ouddorp - Dé Toyota-dealer uit Dirksland hield voor de tweede keer het Toyota 4x4 event op het strand in Ouddorp. De donatiepot die bij de inschrijfbaliestond leverde aan het eind van de dag 3000 euro op voor KiKa. In de middag kwam kanjer Noud, samen met zijn broer Timo, mamma Sandra en pappa Steef ook langs om mee te rijden met een 4x4 Toyota. Noud heeft acute lymfatische leukemie (ALL) en ondergaat nog wekelijks chemotherapie. Lees hieronder verder.

Ambassadeur Kees Witte doet verslag: "De organisatoren Niek Cornelissen en Roy Zoon zetten samen met de andere vrijwilligers een prachtig parkoers uit van 2 kilometer lang op het Ouddorpse strand. Het evenement was gratis voor Toyota-rijders. Maar bij de inschrijfbalie stond een donatiepot voor KiKa. Daarin kon iedereen naar eigen inzicht zijn ‘inschrijfgeld’ doneren.

Door de ruim negentig Toyota-rijders die zich hadden ingeschreven, werd superveel gedoneerd voor KiKa en 4WD Magazine deed een donatie van 250 euro. Na het 4x4 event bleef de teller staan op 2440 euro voor KiKa. Aan het eind van deze prachtige dag kwam de directeur van Toyota Flakkee, Gertjan Kalis langs bij de KiKa-stand en vertelde dat Toyota Flakkee het bedrag zal aanvullen tot 3000 euro. Wat een super bedrag weer voor Kika.

In de middag kwam onze speciale gast Kanjer Noud samen met zijn broer Timo en zijn mamma Sandra en pappa Steef ook langs om mee te rijden met Toyota. Noud heeft acute lymfatische leukemie (ALL) sinds juli 2016. Hij is, als het goed gaat eind juli 2018 uitbehandeld en ondergaat tot die tijd nog wekelijks chemotherapie. Ondanks alles houdt Noud doet het geweldig en kan hij naast de vele ziekenhuisbezoeken ook nog gewoon kind zijn en genieten. Na afloop van het ritje in de 4x4 verklaarde Noud ‘dronkelig’ te zijn van al het gehop en gedraai."

Kees Witte die samen met KiKasmurf Piet Ploos van Amstel weer een geweldige dag voor KiKa heeft beleefd: “Ik wil Toyota-dealer en automobielbedrijf Flakkee en hoofdsponsor Bosman Schadeherstel, alle deelnemers en al die mensen die mee hebben geholpen om deze prachtige dag ten behoeve van KiKa te organiseren, super bedanken.”

Bekijk HIER de youtubevideo.