Ouddorp - Op woensdag 25 oktober 2017 heeft de 55+ club in Ouddorp begrafenisondernemer Krijn Breen uitgenodigd voor een infomiddag. Om 14.00 uur bent u van harte welkom in de Dorpstienden te Ouddorp. Opgeven voor deze middag is niet nodig, lees hieronder verder.

"Als een dierbare overlijdt, volgt er voor de nabestaanden een verdrietige tijd. Bovendien moet er in korte tijd veel geregeld worden rondom de uitvaart. U heeft al genoeg aan uw hoofd en het is fijn dat u dan terug kunt vallen op een begrafenisonderneming. Maar u kunt als nabestaanden ook zelf of samen een aantal zaken regelen. Een uitvaart is heel persoonlijk. Mensen maken daarin hun eigen keuzes en hebben hun eigen wensen ten aanzien van een passend afscheid. De uitvaartverzorging helpt mee om de uitvaart volledig naar iemands wens te realiseren ook als het wellicht om minder traditionele keuzes gaat. Uw eigen uitvaart van te voren regelen en vastleggen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt hierbij kiezen voor een persoonlijk, geheel vrijblijvend, gesprek om uw wensen te bespreken. Ze kunnen opgeschreven worden in wilsbeschikkingsboekje. Dit zijn onder meer de onderwerpen die besproken zullen worden en natuurlijk is er gelegenheid vragen te stellen. Om 14.00 uur bent u van harte welkom in de Dorpstienden."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke van Dam, tel. (0187-)682319 of via Stichting ZIJN (e-mail c.vermeulen@zijngo.nl). Woensdag 1 november kunt u koersballen, maar zijn er geen andere activiteiten i.v.m. dankdag.