Ouddorp - Het Platform Gehandicaptenbeleid Goeree-Overflakkee (PGGO) testte Jouw Marktkraam op haar toegankelijkheid. Het PGGO is een eilandelijke overleg-, advies- en informatie-orgaan, dat opkomt voor de belangen voor mensen met een beperking. Eén van de activiteiten is het testen van winkels en openbare ruimten op toegankelijkheid. Deze toegankelijkheid betreft mensen met een beperking, maar ook b.v. personen die winkelen met een kinderwagen. Kortgeleden heeft het PGGO testteam, weer een winkel op toegankelijkheid getest. Lees hieronder verder.

"Dit keer viel de keuze op Jouw Marktkraam in Ouddorp. Deze is door het PGGO testteam goed bekeken en positief beoordeeld voor toegankelijkheid. Goed toegankelijke ruime paden, zeer behulpzaam personeel en nog een gezellig zitje waar men ook nog even kan genieten van een kopje koffie/thee. Zonder enige twijfel is de toegankelijkheidsticker op het raam van Jouw Marktkraam geplakt."

Wilt u als winkelier ook in aanmerking komen voor een toegankelijkheidstest? Mail dan! Via de website toegankelijkflakkee.nl kunt u contact met het PGGO opnemen. De test is geheel gratis!