Middelharnis - Maandag 2 oktober 2017 werd de algemene ledenvergadering gehouden van MSV & AV Flakkee in de kantine van het sportcomplex. Op deze vergadering worden leden van de vereniging die zich vrijwillig jarenlang hebben ingezet en nog steeds inzetten, bekroond met de titel lid van verdienste of erelid van de vereniging. Dit jaar werd Henk Stoutjesdijk als lid van verdienste benoemd. Henk heeft binnen de vereniging diverse functies bekleed, waaronder leider van jeugdteams en tot op heden leider van ons 2e team. Als erelid van de vereniging werden Jan van der Laan en Gert Verhage benoemd. Lees hieronder verder.

"Jan heeft in de loop der jaren diverse functies bekleed binnen de vereniging en houdt zich nog steeds bezig met de regeling omtrent het ophalen van het oud papier. Gert is vanaf zeer jonge leeftijd al op diverse terreinen vrijwillig werkzaam geweest voor de vereniging. Enkele voorbeelden daarvan zijn onder andere de organisatie van diverse activiteiten, Superstars, familiedag etc. Ook werd hij al snel ( in 1991) door zijn schoonvader gevraagd om tijdelijk de functie van secretaris op zich te nemen. Die tijdelijke functie verricht hij nu nog steeds. Tevens heeft Gert de taak van ledenadministratie en de inning van de contributie op zich genomen. MSV & AV Flakkee is trots op genoemde mensen en hoopt dat ze nog lang aan de club verbonden blijven."
Bij het afwezig zijn van Jan en Henk zullen de bijbehorende versierselen op een later tijdstip worden uitgereikt. Op de foto Gert Verhage met speld op z'n borst en naast zich een trotse echtgenote.