Middelharnis - "Veel gezelligheid op ’t Hoad" Op woensdagmiddag 9 september 2017 was het tijd voor de tweede Kika-dag bij Cafetaria ’t Hoad, op het Havenhoofd in Middelharnis. Een dag die in het teken stond, om geld op te halen voor Kika (Kinderen Kankervrij), door middel van veel gezelligheid, schminken en heerlijke patat met snacks van William de Leeuw van Cafetaria ’t Hoad. Met deze tweede Kika-dag is weer een prachtig bedrag opgehaald voor de stichting, namelijk €1103,45. Lees hieronder wat "Kika-Kees" erover te zeggen heeft.

“Het was weer een leuke en gezellige dag, ondanks dat het weer niet zo echt mee werkte. Het was daardoor in de middag heel rustig, maar tegen etenstijd aan het einde van de middag kwamen de bestellingen binnen en was het druk met bezoekers,” vertelt Kika-ambassadeur Kees Witte trots.

“We zijn echt enorm trots op deze opbrengst en ik wil alle Kika-smurfen (vrijwilligers) en alle gasten bedanken en natuurlijk in het bijzonder ook nog even William de Leeuw en Conny Ploos-Van Amstel. William zorgde voor het heerlijke eten en de goede locatie, we zijn heel blij met zijn inbreng van vandaag en Conny heeft als een held meegewerkt toen het te druk werd met de bestellingen. Bedankt ook namens Kika en alle kinderen voor wie we het doen!” aldus Kees.