22 augustus 2017, Regio - "Het is ongelofelijk wat er vorige week voor Kika is binnengekomen. Door de inzet van veel vrijwilligers was KiKa weer bij alle activiteiten in de regio aanwezig met een stand. Dat heeft een geweldig resultaat van totaal €1728,88 euro opgeleverd!", zegt Kees Witte, ook wel KikaKees genoemd. Lees hieronder meer.

Kees Witte vertelt hoe dit bedrag tot stand is gekomen. “Wel, woensdag 16 augustus was het Kikateam actief op de Toeristendag in Ouddorp. Daar werd een bedrag van 728,15 euro bijeengebracht. De KiKastand bij de Omloop heeft 410,73 opgehaald. Het team dat bij de Vestingdag in Hellevoetsluis was haalde 408,20 op. Van de KiKa-collectebus in de lunchroom van Banketbakker Peter van Helden kregen we 182,50. Super de super!”

Kees wil de organisatie (Inge Brandsma-Schraven) van de Omloop Goeree Overflakkee bedanken voor de gastvrijheid en de KiKa-stand. Ook Bianca Verbree Kroko van Kroko evenementen wordt bedankt voor het beschikbaar stellen van de stand,. Alle gulle gevers bedankt en ook de KiKa-smurfen, Gerda Sjouken-Kruijmel, Alie Legierse, Piet Ploos van Amstel, Leen Koole, Felicia Buitendijk en Conny Ploos van Amstel. “Jullie allemaal superbedankt voor al het werk wat jullie weer hebben verzet. Ik vind het helemaal top en ik houd van jullie!”

Hij vervolgt: “Ik weet dat ze het niet wil, maar ik doe het lekker toch. Want dit mag ook wel eens een keer gezegd worden. Ik wil ook mijn lief Wilma Witte super bedanken. Want mensen als ik haar niet had was ik niks. Zij verzet ongelooflijk veel werk achter de schermen voor het team van Kika-G-O wat jullie niet zien, maar het gebeurt wel. Meissie super bedankt en hou ontzettend veel van je XXX bedankt namens het hele team van Kika-G-O. Ik wens iedereen namens het team van Kika-G-O een fijne en gezonde week toe. En mensen blijf ons steunen want: samen maken we het verschil voor kinderen met kanker!