Stellendam - Ook dit jaar organiseert Verenging Oranjefeest Stellendam weer een Huttendurp voor de kinderen van Stellendam. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus 2017, op het terrein van de ijsvereniging aan de Eendrachtsweg te Stellendam. Lees hieronder snel verder en schrijf je in via het inschrijfformulier.

De aanvang van het evenement is op vrijdag 18 augustus om 10:00. Vanaf 9:30 heeft iedereen nog de mogelijkheid om in te schrijven. Voorinschrijvingen lopen t/m 16 augustus! Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de Facebookpagina van Vereniging Oranjefeest Stellendam) of via de mail (vos2008stellendam@gmail.com). Kinderen van 6 jaar of jonger zijn ook van harte welkom, maar onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder).

Naast het bouwen van de hutten geeft de organisatie de mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag een nacht in de hut te slapen. Tevens zal er op vrijdagavond weer een bezoek gebracht gaan worden aan zwemcomplex ’t Zuiderdiep. Daarnaast zijn er op zaterdag verschillende springkussens en vanaf 13:00 kunnen kinderen zich laten schminken. Ook zal de inmiddels traditionele schuimparty op zaterdag om 15:00 van start gaan. Het gehele weekend kunt u verschillende versnaperingen kopen, waaronder de beroemde aardappel tornado’s! Om 16:00 zal het Huttendurp traditioneel afgesloten worden met een groots kampvuur van het gebruikte hout. Dit gebeurt onder toezicht van brandweer Stellendam!

Jij komt toch ook?

De kosten voor het evenement bedragen voor leden van de vereniging €10,- en voor niet leden €15,-. (Hiervoor ontvangt een deelnemer: eten, drinken, versnaperingen voor twee dagen en verschillende activiteiten waaronder zwemmen, springkussens en een schuimparty). Als deelnemer hoef je alleen een hamer en eventuele zwem- en/of slaapspullen mee te nemen. Volwassenen kunnen ook deelnemen aan de catering tijdens het evenement. Volwassen leden betalen hiervoor € 5, - en niet leden betalen € 7,50.

Op een dag zoals het Huttendurp wordt veel hout gebruikt. Heeft u hout nodig? Dan kunt u op zaterdag 19 augustus vanaf 14:00 gratis hout afhalen bij de ijsbaan in Stellendam. Meldt u vooraf bij de organisatie!

Voor vragen neem gerust contact op met de organisatie via bovenstaand emailadres!

Organisatie: "Graag willen wij via deze weg ook van de gelegenheid gebruik maken om al onze sponsoren en vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage aan het Huttendurp 2017 te Stellendam!"