Middelharnis - Woensdagmiddag 9 augustus 2017 was de eerste Kids-Obstacle-run4KiKa op het strandje bij cafetaria `t Hoad in Middelharnis. De run die werd georganiseerd door KiKa Goeree-Overflakkee was een groot succes. Vijftig kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar waren naar het strandje gekomen om de obstaclerun 4KiKa te lopen. Lees hieronder een verslag door Kees Witte.

Het team van KiKa-G-O had negen obstacle’s gemaakt en als laatste was er een stormbaan van 24 meter lang. Om 14.00 uur werd het startsein gegeven en gingen de kinderen in groepjes van 3 beginnen om de hindernissen die ze tegen kwamen te nemen. Het was een prachtig gezicht om van al die enthousiaste kinderen te zien hoe ze over de hindernissen heen gingen. Ze werden daarbij een beetje geholpen door de vrijwilligers die bij de obstacle`s klaar stonden om te helpen en uitleg te geven. Het enthousiaste publiek deed mee om het zo leuk mogelijk te maken voor de kids. Ook is er een mooi bedrag van €276,55 opgedaan voor KiKa.

Kees Witte, KiKa-ambassadeur: “Het mooiste en waar ik het meeste van hebt genoten is al die blije gezichtjes van die kids. Het was beregezellig. Ik wil alle kinderen, ouders en William de Leeuw van Cafetaria `t Hoad en al die andere bedrijven die mee hebben geholpen om deze middag tot een succes te maken bedanken namens Kika en die kids waar we het voordoen. Het is zeker voor herhaling vatbaar te horen aan de reacties. We gaan het zeker volgend jaar weer doen, maar dan nog spannender en groter organiseren, want dit was mijn doel: blije kindergezichten en ook een mooi bedrag voor Kika. Ik ben een gelukkig mens dat ik dit heb mogen organiseren. Het was top!”