Middelharnis - Op 21 en 22 augustus 2017 worden er respectievelijk in Oud-Beijerland en Middelharnis voorlichtingsavonden gehouden voor de cursus ‘Theologische vorming gemeenteleden’. Deze driejarige cursus wordt al jarenlang georganiseerd. Vele kerkenraadsleden, kringleiders, catecheten, leidinggevenden van clubs hebben door deze cursus inhoudelijk verdieping gekregen voor hun werk in de kerk. Het uitgangspunt van deze cursus is de Bijbel en de belijdenis van de Reformatie. De lessen worden verzorgd door predikanten die gespecialiseerd zijn in hun vak. Lees hieronder verder.

De cursus wil door middel van theologische vorming verdieping geven van de kennis van de Bijbel en belijdenisgeschriften en leiden tot bezinning en doordenking van de eigentijdse geloofsvragen die betrekking hebben op het leven van de deelnemers. Verder willen we de deelnemers vormen en vaardig maken om hun persoonlijke gaven te kunnen ontplooien ten dienste van kerk en wereld.

Een tweetal voorlichtingsavonden worden er georganiseerd, waarin u vrijblijvend kennis kunt maken met de cursus. De voorlichtingsavonden worden gehouden op:

  • 21 augustus 2017 20:00 - Maranatha te Oud-Beijerland
  • 22 augustus 2017 20:00 - De Hoeksteen te Middelharnis

De cursusleider, ds. A.L. Molenaar uit Yerseke, zal u van harte welkom heten en nadere informatie omtrent de cursus verstrekken. De cursus zelf vangt zaterdag 2 september a.s. aan. U bent dan om 9:30 uur welkom in het Hervormd Centrum De Hoeksteen Ring 13 te Middelharnis.

Zie ook cursustvg.nl